About me

Enterprising world citizen, artist, and organizer. On my journey accompanied by my  beautiful kids and girlfriend

My mission

My mission is to see myself, a wonderfull girlfriend and my 4 children happy. ART-  guides us through this journey.

My offer

My goal is to continue doing business across national borders, discovering cultures., presenting ART- related pics, story’s.

Laat mij je verleiden met mijn schrijven.

Ik ben Jean Pascal Salomez, een Belgische auteur, kunstfotograaf die voornamelijk schrijft voor alle leeftijden. Mijn fictieve verhalen zijn gevuld met avontuur, fantasie en magie, vaak met een vleugje humor. Maar er is meer. Mijn schrijfsels dragen ook een diepere filosofische dimensie in zich.

Ik gebruik eenvoudige maar levendige taal om mijn verhalen te vertellen, waardoor ze ook gemakkelijk te begrijpen zijn voor jongere lezers. Echter, onder de oppervlakte van mijn verhalen liggen diepere gedachten en ideeën die uitnodigen tot reflectie en introspectie.

Mijn schrijfstijl is geschikt voor alle lezers vanwege de eenvoudige taal, het gebruik van fantasierijke elementen en de focus op avontuur en vriendschap. Maar daarnaast nodig ik mijn lezers uit om na te denken over de wereld om ons heen, over de betekenis van het leven, over ethiek en moraliteit, en over de aard van onze menselijke ervaring.

In mijn verhalen is er vaak sprake van een held die op een missie gaat om een probleem op te lossen of een gevaarlijke situatie te overwinnen. Deze held wordt bijgestaan door verschillende personages met verschillende vaardigheden en achtergronden, die allemaal bijdragen aan het uiteindelijke succes van de missie. Maar onder de oppervlakte van deze avonturen schuilen diepere vraagstukken en filosofische thema’s die de lezers uitdagen om hun eigen gedachten en overtuigingen te onderzoeken.

Een ander opvallend kenmerk van mijn verhalen is de nadruk op vriendschap en teamwork. De personages werken vaak samen om hun doelen te bereiken, waarbij ze onderlinge verschillen en conflicten overwinnen om de missie te laten slagen. Maar in deze verhalen worden vriendschap en teamwork niet alleen gezien als middelen om succes te behalen, maar ook als bronnen van persoonlijke groei, empathie en verbondenheid met anderen.

Mijn filosofische schrijfsels nodigen je uit om verder te kijken dan de oppervlakte van het verhaal en jezelf open te stellen voor nieuwe perspectieven en inzichten. Ze nodigen je uit om te reflecteren op je eigen leven, je eigen keuzes en je eigen waarden. En ze nodigen je uit om de diepere betekenis en schoonheid te ontdekken die in de eenvoudige taal van mijn verhalen schuilt.

Dus laat mij je verleiden met mijn betoverende schrijven, dat niet alleen avontuur en fantasie brengt, maar ook een filosofische reis door de wonderen van het leven. Laat mij je meenemen op een ontdekkingsreis naar nieuwe gedachten, inzichten en betekenissen. Laat mij je uitnodigen om de wereld te bekijken door de lens van mijn woorden en de schoonheid te ontdekken die overal om ons heen verborgen ligt.

De connectie met mijn schrijfsels is als een mysterieuze, betoverende dans temidden prachtige natuur, waarbij je één wordt met de wereld om je heen. Het is alsof je een nieuwe dimensie binnentreedt, waarin tijd en ruimte geen betekenis hebben en alleen de betovering van het moment telt. Elk woord, elke zin heeft een eigen verhaal te vertellen en nodigt je uit om deel uit te maken van deze magische wereld.

En de wonderbaarlijke effecten van deze verbinding zijn als een zegen, een genezende kracht die je ziel en lichaam vernieuwt. Het is als een bron van eeuwige jeugd, die je geest verfrist en je hart vult met vrede en vreugde. Het is alsof je opgaat in iets groots en majestueus, dat je draagt en beschermt en je de kracht geeft om te groeien en te bloeien als een prachtige bloem in de lentezon.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.