Img 0033

Ik vertel graag meer over mijn avontuurlijke driedaagse tocht met onze boot van Kortrijk naar Boezinge. Het was een geweldige ervaring om over het water te varen met ons scheepje Nehalania. Hoewel de afstand over de weg niet zo groot is, was het met onze boot van 12,50 meter en een motorvermogen van 42 pk een hele uitdaging.

Het was geweldig om dagenlang over het water te slenteren en de prachtige natuur te ontdekken. We begonnen onze tocht door de Leie af te varen richting het Schipdonckkanaal om uiteindelijk Brugge te bereiken. Brugge was onze tussenstop voor de eerste nacht en het was een geweldige ervaring om deze prachtige stad te verkennen en te genieten.

De volgende dag gingen we verder op onze tocht en voeren we over de IJzer en de Ieperlee. Het was een uitdagende tocht omdat het water soms ondiep was en er veel obstakels waren, maar het was ook erg opwindend en leuk om te doen. We zagen prachtige landschappen en ontmoetten interessante mensen onderweg.

Het was echt een avontuur dat we niet snel zullen vergeten.. We hadden geweldige momenten van ontspanning en plezier, maar ook enkele momenten van spanning en uitdaging. Maar het belangrijkste was dat we genoten van de prachtige natuur en de schoonheid van de waterwegen.

Als je op zoek bent naar een geweldige ervaring op het water, kan ik een tocht zoals deze ten zeerste aanbevelen. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur terwijl je nieuwe vaardigheden leert en je grenzen verlegt.

Prachtige tocht doorheen Vlaams Landschap

Img 0144
Img 0150
Img 0072
Img 0151