Ook overal en nergens het liefst

Ik ben blij dat we na zoveel jaren terug naar Zonnebeke gaan, ik voel dat we een positieve vooruitgang hebben betreffende de toekomst. Ik heb meer stevigheid gevonden in mezelf en in mijn relatie. Ik wil ook een terugkeer naar de roots van mijn vader. Natuurlijk ben ik niet altijd in Zonnebeke. Soms ben ik er in de weekends, of weleens als ik zin heb. Als ik niet vaar dan ben ik daar, of in Oostrozebeke thuis. Men ziet maar, ik ben overal en nergens maar steeds bij mijn kinderen. Zij zijn nog steeds mijn grootste trots en vreugde.

Categorieƫn: Gezin

Jean-Pascal Salomez

De auteur heeft een kritische kijk op de mensheid en de gevestigde orde, waardeert individualiteit en authenticiteit, en heeft interesse in filosofie, religie en psychologie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.