Img 0355[2]
Img 0309[3]
Img 0304[2]
Img 0367[3]
Img 0366[2]

Een tijd geleden verloor ik mijn moeder na een intense strijd tegen kanker, kort na het overlijden van mijn vader. Haar dood veroorzaakte een diepe schok, waardoor ik mijn leven niet meer accepteerde en in een langdurige periode van detentie belandde. Echter, kinderen hebben de kracht om verandering te brengen, en dat was het enige geluk dat mij overkwam. Wanneer je van je kinderen houdt, sta je toe dat deze veranderingen plaatsvinden.

Vandaag staat er weer een verandering op het programma: we moeten naar de winkel om een kerstboomtop te vinden. Onze zoon Donovan merkte op dat de kerstboom geen top had, dus gaan we er een zoeken. We willen een kleine, feestelijke gelegenheid organiseren, compleet met een mooi versierde kerstboom. Het zal een gelegenheid zijn zonder hun moeder, wat nog steeds pijnlijk voor me is. Ik begrijp niet hoe iemand zijn leven kan verspillen en zijn kinderen kan laten lijden, maar ik begrijp dat verslaving beslissingen kan beïnvloeden.

Desondanks gaan we door, en aanstaande zaterdag staat er al een eerste gelegenheid voor de deur. Onze zoons Donovan en Marco zullen deelnemen aan een schoolkoor met het bekende Classic for Kids, recentelijk opgetreden voor het koningshuis. Ik hoop prachtige foto’s te maken van deze gelegenheid. Ondanks het gemis van hun moeder zal het een mooie gelegenheid zijn om te vieren en te herinneren wat echt belangrijk is in het leven: familie en geluk.