Img 1959

Een titel om het stuk een titel te geven

Zie die schoorsteen, zie die kraan, zie die compositie, zie Marco en Neha, en zie wat niemand ziet, zie dat in een beeld fotografisch weer gegeven op een scherm. 

Daar gaan de fotoverhalen steeds over op deze website. Niks hoeft uitleg, niks moet vast omlijnd. Aanschouw de foto’s en ga mee in de verbeelding en betreed de paden van het digitale genot dat deze reeks, en elke voorgaande, je levert.

Deze keer deel ik foto’s die ik gemaakt heb met een digitale camera en een computer. Ik gebruikte geen bewerkingsprogramma’s, want ik wil de werkelijkheid niet veranderen of verbeteren. Ik wil de werkelijkheid juist laten zien zoals hij is.

Ik fotografeer veel alledaagse objecten en situaties, die ik op een nieuwe manier bekijk en vastleg. Ik zoek naar ongewone perspectieven, composities en kleuren. Ik speel met licht en schaduw, vorm en textuur, ritme en beweging. Ik creëer beelden die de kijker uitnodigen om zelf te interpreteren en te associëren.

Ik hoop dat je met plezier mijn website zult volgen en dat je je laat meeslepen door mijn visie op de wereld. Hopende dat je je eigen creativiteit zult ontdekken en stimuleren. Hopende dat je je zult verzetten tegen de saaiheid en de voorspelbaarheid van het bestaan. Hopende dat je zult genieten van het digitale genot dat deze foto’s je zullen brengen.

Jean Pascal Salomez

Copyright

Spread the word

for a better world

Act now for a better tomorrow!