Het fenomeen van de “Avatar”.

Het fenomeen van de “Avatar”.

Het zijn vaak kunstzinnige plaatjes die je iets kunnen leren over de manier waarop je dingen waarneemt. Een Avatar is een kleine afbeelding dat als gebruikersafbeelding op het Internet gebruikt wordt. 

Een Avatar heeft een grote invloed op de bezoekersaantallen van sociale netwerken.

Jean Pascal Salomez

ART-AllRoundTasx

 De schijn bedriegt echter vaak. Sommige plaatjes van bepaalde structuren zijn een nekschot voor de evolutietheorie. Het oog valt ten prooi aan illusies. Het kan u besmetten met enthousiasme. Het brengt een boodschap die het hart en verstand raakt. En het meest belangrijke is dat het in de kijker stelt wat er niet is. Algemene informatie over wat slechts illusie is. M.a.w. transformeert lelijk zich naar mooi.
Het is steeds lastiger te maskeren dat men eigenlijk een stomme idioot is

De bevinding dat mensen met een profielfoto 10 keer meer vrienden hebben dan mensen zonder, komt uit een onderzoek dat  accounts analyseerde. In deze is het zeer belangrijk om na te denken over manieren waarop geloofwaardigheid en authenticiteit  met elkaar verbonden zijn. De welbekende eerste indruk kan positief of negatief zijn, en vooral als je niks van een persoon weet kan dat de illusie sterk beïnvloeden.