Op een mooie lentedag besloten mijn drie kapoentjes, Donovan, Marco en Neha, om de tuin in te duiken. Gewapend met hun schopjes en harken begonnen ze met graven en planten, zonder enige aarzeling om vuile handjes te krijgen. Ik besloot om mijn nieuwe camera tevoorschijn te halen om wat foto’s te maken van hun avonturen.

Maar toen kwam Neha dichterbij en het werd weer lastig om foto’s te maken. Ze hield ervan om bij haar vader te zijn en haar extreme aanhankelijkheid maakte het moeilijk om haar op afstand te houden. Toch heb ik mijn best gedaan en een paar leuke foto’s kunnen maken terwijl ze speelden en lachten.

Later die dag herinnerden we ons de rommelmarkt waar we onlangs naartoe waren geweest en de vele nieuwe spullen die we hadden gekocht. We besloten om ze tevoorschijn te halen en te zien of ze nog steeds voor plezier konden zorgen. De harken en schopjes bleken niet van goede kwaliteit te zijn, maar de andere items, zoals een frisbee en een bal, brachten wat hernieuwde vreugde.

Al met al was het een leuke dag, ondanks de uitdagingen met Neha en de onhandige tuinartikelen. Het was geweldig om te zien hoe mijn kinderen genoten van het buitenleven en ik ben blij dat ik een paar foto’s heb kunnen maken om deze herinneringen vast te leggen.