NEHA EN MARCO ZIEKJES!

2008 12 01+neha+004

Neha in de ban van de plaagjes. Hoe erg we het ook vinden blijft het een kind gewoon overkomen.

Neha wordt geplaagd en hoewel we het betreuren, is het gewoon iets wat kinderen overkomt. Maar het vergt wel extra zorg en liefde van de ouder, en als alleenstaande vader is het nog moeilijker. Er zijn praktische problemen waar je mee te maken krijgt, zoals dat Donovan niet naar school kan omdat ik niet met zieke kinderen de weg op wil. Gelukkig gaat het nu beter met Neha en heeft ze geen koorts meer. Gisteren sliep ze zelfs door tot bijna elf uur, wat me wat zorgen baarde. Maar na overleg met mijn zus denken we dat ze het aan het verwerken is.

En inderdaad, na vele keren checken was ze uiteindelijk wakker en voelde ze zich alweer wat beter. Maar nog niet helemaal, de hele dag had ze een droevige blik die te veel medelijden opwekte. Dus ik blijf zorgen voor die lieve kleine Neha.

En ondertussen is Marco ook niet in topconditie. Zijn neus lijkt wel een snotwaterval te zijn en hij lijkt er nog van te genieten ook. Voordat je de kans hebt om zijn neus schoon te maken, heeft hij het snot alweer opgeslurpt. Dus ik ben de hele dag op zoek naar een geschikt moment om Marco te redden van het snot, maar die kans is klein. Gelukkig zorgt Donovan ook goed voor zijn broertje.

 

Thuis