Sint Annaland

dorp aan de Oosterschelde

Met de Nehalania, een boot van de vereniging ART- komen we er. Helaas is dit een tocht voor de durvers. Eens aangekomen zul je merken dat het een boeiende gemeenschap is waar hartelijkheid en vriendelijkheid nog heerst. We komen er graag en zullen er nog vaak heen gaan.

Copyright Jean Pascal Salomez
Copyright Jean Pascal Salomez

Er is de jachthaven van Sint Annaland waar je veilig geborgen ligt voor het water. Van daaruit kun je de platen bezoeken die bloot komen te liggen wanneer het laag water is. Leuk tijdens de zomermaanden wanneer u een beetje privé wenst te hebben of de zeehonden wil zien die erop huizen.

Wandelen over de dijken, men hoort er vaak over. De neus in de wind en de zoete geur van de zee inademend. We moeten het vaker doen in deze tijd. Wij van de Nehalania beleefden er een fantastische weken.

Copyright Jean Pascal Salomez
Copyright Jean Pascal Salomez