Het is duidelijk, dit zijn de mijne. Dit blijven de mijne, voor eeuwig en altijd. Het is ook duidelijk dat Donovan laat merken dat dit zijn Broer is en dat ie hem liefheeft. Het is ook duidelijk dat de twee heerschappen ietwat van de situatie misbruik maken door te denken dat ze op tafel mogen dansen. En of ik het leuk vindt. Wat heerlijk dit alles te mogen ervaren.

Terwijl Papa in een vlaag van bezinning verzonken is en plots ontwaakt merkt ie dat het wat uit de hand aan het lopen is. Maar ik vindt het wel leuk dat ze zich uitten en vindt dat ik dat even op de gevoelige plaat moet vastleggen. Dit terwijl Neha nog slaapt. Tenminste, plots is ze hoorbaar  Ze danst ook al schuddend mee ons Neha. Spastisch haast, maar wel zeer leuk. Dus effe de kindermuziekjes op goed hard en naar boven, naar Néné. Zo noemen we haar. Tenminste Marco noemt haar zo. Daardoor begrijpt ze ook moeilijk de bedoeling van ” Neen “.

Boven gekomen treffen we haar aan met de grote beer knuffelend. Ze is er gek op op dat ding. De lol gaat nog een tijdje verder in de kamer tot ik er genoeg van heb. Naar beneden met zijn allen.