Een nieuwe wending in het leven van een alleenstaande vader

Op de laatste dag van de speelpleinwerking en kinderopvang beleefden mijn zoontjes Donovan en Marco een bijzondere dag. Voor Donovan was het een hele beleving, want hij houdt er niet van om in de smiezen gehouden te worden door de begeleiders. Maar toch heeft hij er veel geleerd en veel plezier gehad. Marco daarentegen kijkt uit naar de speelpleinwerking, waar hij volgende week naartoe gaat.

Als alleenstaande vader gaat er maandag een nieuwe wending beginnen in mijn bestaan. Het zal hopelijk wat makkelijker worden en ik zal meer tijd kunnen doorbrengen met mijn kleinste Neha aan mijn zij. Ik kijk er erg naar uit om meer tijd door te brengen met mijn kinderen en te genieten van de kleine momenten die het leven ons biedt.

Maar er staat nog iets groots te gebeuren deze week. Onze boot komt eraan, onze grote droomboot waar ik jarenlang naar heb verlangd en hard voor heb gewerkt. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar het is het allemaal waard geweest. Ik kan niet wachten om samen met mijn kinderen te genieten van de vrijheid en avonturen die we zullen beleven op onze boot.