Img 9044 Kopie
Leana Salomez

Leana haar geboorte

Geboren te Ieper

op datum van 06/10/2022 om 13.52 uur

Img 9044

ONS NIEUWSTE TELG GEBOREN.

Het is waar dat het leven vol onverwachte gebeurtenissen zit. Zelfs de meest voorspelbare situaties kunnen plotseling veranderen en ons leven op zijn kop zetten. Niemand had kunnen voorspellen dat een virus dat in China begon, de hele wereld in zijn greep zou houden en de manier waarop we leven en werken zo radicaal zou veranderen.

Het is moeilijk te bevatten dat één enkele persoon zoveel invloed kan hebben op de wereld. De koppige houding van een leider kan leiden tot verwoestende gevolgen voor een hele bevolking. Het is soms moeilijk te geloven dat dit nog steeds gebeurt, ondanks dat de geschiedenis ons heeft geleerd dat macht soms kan leiden tot grote misstanden.

In deze onzekere tijden is het belangrijk om te genieten van de kansen die we krijgen en te koesteren wat echt belangrijk is. Liefde is een krachtige emotie die ons kan helpen om door moeilijke tijden heen te komen. Door te focussen op liefde en positiviteit kunnen we de kracht vinden om door te gaan en ons leven te verbeteren.

Het is een wonder dat ondanks alle uitdagingen die de wereld de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, er nog steeds hoop en vreugde kan worden gevonden in het leven. Het krijgen van een kind is een van de grootste geschenken die het leven ons kan bieden en kan ons helpen om ons te richten op de toekomst en ons te concentreren op de goede dingen in het leven.

Het is inderdaad waar dat ons jongste meisje, Leana, zeer welkom is tijdens deze onzekere tijden. Ze vertegenwoordigt hoop en belooft een betere toekomst voor ons allemaal. We moeten ons richten op de liefde en positiviteit die ze brengt en ons verheugen in haar aanwezigheid. Laten we ons allemaal richten op liefde, hoop en positiviteit terwijl we onze weg vinden in deze uitdagende tijden.

Img 9042
Leana Salomez by JPS - copyright

De betekenis van de naam Leana

Dat kan verschillen afhankelijk van de bron, maar vaak wordt het geassocieerd met de betekenis ‘kleine leeuw’ of ‘sterk als een leeuw’. Het kan ook afgeleid zijn van de naam Leanne, wat ‘genadig’ betekent.

De naam Leana heeft verschillende betekenissen en oorsprongen. In het Iers betekent het “kleine harp”, terwijl het in het Hebreeuws “mijn God heeft geantwoord” betekent. De naam Leana wordt ook gebruikt in het Slavisch en betekent daar “lieflijk” of “aangenaam”.

Wat de oorsprong of betekenis van mijn naam ook is, hoop ik een positieve invloed te hebben op de mensen om me heen en bij te dragen aan een betere toekomst. Leana is een naam die warmte en licht uitstraalt, als een fakkel die de weg verlicht in het donker. Het symboliseert helderheid en hoop, positiviteit en optimisme. Leana is ook een Schotse meisjesnaam die licht, fakkel en zonnestraal betekent.

Lieve Leana,

Ik kom niet langer in opstand
want jouw komst was zo bijzonder
Een teken van liefde en hoop
dat ons leven compleet maakt

Jouw geboorte bracht ons zoveel vreugde
en jouw toekomst is nu ons doel
Een blanco pagina, maar met zoveel potentieel
We zullen je helpen bij elke stap die je zet

Ik weet nog goed dat ik jouw wortels doorknipte
om je te bevrijden in deze wereld
Het was een symbolische daad van liefde
om je te laten groeien en bloeien

Liefde is het woord dat ons verbindt
en ons de kracht geeft om door te gaan
We zullen samen werken aan jouw toekomst
en je steunen in alles wat je doet

Lieve Leana, jouw komst was een geschenk
een teken van hoop en een nieuwe start
We zullen er altijd voor je zijn
en onze liefde voor jou zal nooit vergaan.

Jean Pascal Salomez

ART-

Img 9097 Kopie
Leana Salomez by JPS - copyright

Vier en een halve maand later. Ze straalt en ze lacht. En ik, de schrijver, herleef,