Mask11
Mask 8
Mask12

Het korte verhaal van de Khazariaanse bankiersdynastie en hun Regenboogstrategie

Het was een druilerige dag in Kiev, waar de kleine maar machtige groep Joodse bankiers van het Khazariaanse rijk zich bevond. Ze hadden net een vergadering bijgewoond met de patriarch van de Rothschild bankiersdynastie. Samen hadden ze een zevenvoudig plan bedacht voor wereldheerschappij, dat ze de “Regenboogstrategie” noemden.

  • De eerste stap van de Regenboogstrategie was het afschaffen van alle nationale regeringen, behalve die van hun eigen imperium natuurlijk.
  • De tweede stap was het afschaffen van alle privé-eigendommen, zodat ze alles zelf konden bezitten. 
  • De derde stap was het afschaffen van erfenissen, zodat hun macht nooit zou worden bedreigd door opstandige erfgenamen.
  • De vierde stap was het vernietigen van patriottisme, zodat mensen zich alleen verbonden zouden voelen met het Khazariaanse rijk en niet met hun eigen land. 
  • De vijfde stap was het vernietigen van het christendom, zodat mensen alleen nog in hun eigen goden zouden geloven. 
  • De zesde stap was het vernietigen van de familie-eenheid, zodat mensen geen hechte banden meer zouden hebben en makkelijker te controleren waren.
  • De laatste stap van de Regenboogstrategie was het creëren van een één wereld regering of een nieuwe wereld orde, waar zij natuurlijk de baas over zouden zijn. 

De Rothschilds en de Khazariaanse maffia begonnen met het uitvoeren van hun plan en sloegen de handen ineen om hun macht over de wereld te vergroten. Ze openden banken in elk land en kochten alle media op, zodat ze de nieuwsvoorziening konden manipuleren. Ze verspreidden nepnieuws om mensen te hersenspoelen en te laten geloven wat zij wilden dat ze geloofden. De wereld werd langzaam maar zeker een speelbal van de Rothschilds en de Khazariaanse maffia.

Maar toen gebeurde er iets vreemds. De Nephilim Gastheren, de wezens waar de Rothschilds en de Khazariaanse maffia zo graag mee opschepten, verschenen plotseling in de straten van Kiev. Ze waren groot en grotesk, met tentakels en uitpuilende ogen. De Rothschilds en de Khazariaanse maffia waren doodsbang en renden weg. De Nephilim Gastheren namen hun plaats in en begonnen de wereld te regeren op hun eigen absurdistische manier.

De mensen keken toe hoe de wereld steeds vreemder werd en er geen enkele logica meer was. Maar stiekem vonden ze het wel fijn om even los te zijn van de controle van de Rothschilds en de Khazariaanse maffia. Ze genoten van de chaos en maakten er het beste van. En zo was de wereld weer een beetje vrijer geworden, dankzij de onvoorspelbare interventie van de Nephilim Gastheren.

Een Dadaïstisch perspectief

In een dadaïstisch perspectief zou dit verhaal zich vermengen met de hedendaagse actualiteit op een absurde manier. De Rothschilds en de Khazariaanse maffia zouden bijvoorbeeld hun plan hebben uitgevoerd door middel van een gigantische online meme-campagne. Ze zouden nepnieuws verspreiden door middel van vreemde en absurde memes die mensen zouden overtuigen om hun regeringen en privé-eigendommen op te geven.

De Nephilim Gastheren zouden dan verschijnen in de vorm van reusachtige memes met tentakels en uitpuilende ogen, die plotseling in de straten van de grootste steden ter wereld zouden verschijnen en chaos zouden zaaien. In plaats van weg te rennen, zouden mensen selfies maken met de Nephilim Gastheren en hun aanwezigheid op sociale media delen.

Uiteindelijk zouden de Nephilim Gastheren de wereld gaan regeren op een absurdistische manier, waarbij ze wetten en regels opstellen die geen enkele logica volgen en zich niet bezighouden met de normale zaken van de wereldpolitiek. De mensen zouden in verwarring zijn en niet weten wat ze moeten doen, maar ze zouden het wel fijn vinden om even los te zijn van de controle van de Rothschilds en de Khazariaanse maffia.

En zo zou de wereld weer een beetje vrijer worden, dankzij de onvoorspelbare en absurde interventie van de Nephilim Gastheren, die misschien wel de grootste meme van de geschiedenis zouden worden.

Nawoord van de auteur

Hallo lezers, welkom op mijn fictieve verhaal over enkele van de meest bizarre samenzweringstheorieën die er zijn. Vandaag ga ik het hebben over de “samenzwering van de Nephilim Gastheren”. Dit verhaal is zo gek dat het wellicht waar zou kunnen zijn, of misschien ook niet. In ieder geval is het zeker vermakelijk.

Volgens dit verhaal vond er in 1776 een geheime vergadering plaats tussen Joodse bankiers van het Khazariaanse rijk en de patriarch van de Rothschild bankiersdynastie, Mayer Amschel Rothschild. Samen bedachten zij een plan om wereldheerschappij te krijgen door alle nationale regeringen af te schaffen, privé-eigendommen te vernietigen en de media te manipuleren. Dit plan noemden ze de “Regenboogstrategie”, omdat ze dachten dat ze alle kleuren van de mensheid onder hun heerschappij konden verenigen.

Maar er was een addertje onder het gras: de Rothschilds en de Khazariaanse maffia waren niet zomaar mensen. Ze waren afstammelingen van de Nephilim, de reuzen die in de Bijbel worden genoemd als het resultaat van de vermenging van engelen en mensen. En hoewel de Nephilim uitgestorven leken te zijn, waren sommigen van hen nog steeds in een verborgen dimensie aanwezig, wachtend op het juiste moment om terug te keren naar de aarde.

In 2020 voerden de Rothschilds en de Khazariaanse maffia hun Regenboogstrategie uit, met een wereldwijde pandemie, een economische crisis en sociale onrust als gevolg. Ze zaaiden angst en verwarring onder de mensen met behulp van de media. Hun doel was om een nieuwe wereldorde te vestigen, inclusief een digitale munt, een universeel vaccin en een microchip-implantaat.

Maar toen gebeurde er iets onverwachts: de Nephilim Gastheren verschenen uit het niets op aarde en namen de controle over. Ze speelden met mensen als speelgoed, veranderden hun uiterlijk naar believen en maakten grapjes over alles en iedereen. Ze schaften alle wetten af en deden wat ze wilden, op een absurdistische manier.

Gek genoeg waren de mensen niet bang of boos op de Nephilim Gastheren. In plaats daarvan genoten ze van de chaos en waren ze bevrijd van de controle van de bankiers. Ze lachten om de absurditeit van hun situatie en maakten er het beste van. Ze hadden geen zorgen meer over geld, werk of gezondheid en leefden in het moment, genietend van het leven.

Het verhaal van de samenzwering van de Nephilim Gastheren laat zien hoe macht en controle kunnen leiden tot absurde situaties. Het is een satire op de huidige wereldpolitiek en de rol van de media, en zet ons aan het denken. En hoewel het misschien niet echt is, is het zeker vermakelijk en een interessante kijk op de wereld van de samenzweringstheorieën.