Op een zwoele avond, na het nuttigen van een voedzame maaltijd, begint het ritueel van badjestijd voor mijn hechte familie. Neha spettert vrolijk in het water terwijl haar broers zich bezighouden met het poetsen van hun tanden. Maar niet voordat ze zich hebben vermaakt met grappige tandenborstels, waarvan sommige zelfs muziek maken! Het is een waar feest voor de zintuigen.

En dan is het tijd voor de heerlijke tandpasta. Marco, die wel van een flinke klodder houdt, maakt er geen geheim van dat hij er geen genoeg van kan krijgen. Als het poetsen gedaan is, wil Marco graag samen met zijn zusje Neha in bad. En waarom ook niet? Ze zijn dol op elkaar en vinden het heerlijk om samen te zijn.

Dit is pas sinds een paar dagen zo, maar Neha lijkt het geweldig te vinden. Ze laat zelfs haar jongere broer haar wassen, en Marco doet dit vol liefde en toewijding. Neha is niet bang voor water en vindt het zelfs leuk als er emmers water over haar heen worden gegooid. Het is een genot voor vader om te zien dat er geen huilende kinderen zijn die gewassen moeten worden.

Donovan is al wat ouder en gaat al volledig zelfstandig in bad, soms met hulp van zijn moeder bij het wassen van zijn haar. Hij wil zijn haar laten groeien, al op zo’n jonge leeftijd, en dat is ook zijn eigen keuze.

Dit zijn de momenten die het leven zo bijzonder maken. Momenten waarop je beseft hoeveel liefde er in het gezin aanwezig is. Marco, met zijn zoete en zachte aard, is een bron van liefde en tederheid. Hij is kwetsbaar en gevoelig, en kan soms gekwetst zijn als hij streng wordt toegesproken. Maar hij is ook de personificatie van puurheid en liefde, een bron van warmte en genegenheid voor zijn gezin dat zo ontzettend veel liefde heeft voor hem.