Marco is stapel op zijn blokken!

Het was Sint Maarten welke op het idee gekomen was om dit jonge heerschap van dit speeltuig te voorzien. Geen verkeerde keuze blijkt achteraf. 

Zelf koop ik nogal eens duur speelgoed, en op een vreemde manier raakt dit steeds ergens in een hoekje. Wordt er haast niet meer mee gespeeld. Donovan die heeft bijvoorbeeld een reeks auto’s waar je niet goed van wordt. Marco net zo.

Maar goed, nu zijn er de blokken. Nadeel is wel dat het zo verdomd onhandig is om op te ruimen. En gelukkig heeft Sint Maarten grote geleverd. Die kleine daar is mijn stofzuiger dol op. Dat is dan weer een groots nadeel welke ik bezit. Ik ben gek op stofzuigen en zuig dan ook alles op wat er maar in kan opgezogen worden. Ooit lukte dat moeilijk maar toen heb ik mij een ding aangeschaft met een enorme zuigkracht. Met een enorme zuigkracht. Geweldig toestel is het.

Marco die gaat ondertussen nietsvermoedend door met zijn grote blokken. Onverstoorbaar weliswaar. Haast in trance. En, heerlijk die rust ondertussen. Echt waar.