Your vacation is here kids


Your Vacation is Here kids!

Enjoyed Some Us-Time

Hang out, climb. Going out into the open air. The summer is approaching and they are getting less and less to enjoy. Bike tours have always been our thing. It seems that we are approaching the summer somewhat less cycling.

The smartphone and the tablet are very favorite instruments that take up a lot of their time. And I know, as a parent you have the power. But think, how gladly would we have wanted it when we were so young and brash?

It gives me immense pleasure to know that they still want to go out when I ask it more intensively. Yet I notice that they are creating their own living environment. Which in itself is an excellent evolution.

So, this is their chosen choice. Times change. And, I do not want to be a father who is nagging.

Marco Salomez

Mijmerend Schrijfsel!

Heerlijk thuis na een lange periode van school is net zo leuk. Heel af en toe es ertussen uit. Thuis zijn weinig of geen zorgen of bekommernissen ofte andere narigheden. Lekker lang slapen elke dag en gewoon afwachten wat diezelfde dag ons brengt. Gewoon, simpel thuis in dat heerlijke nest waar het volop genieten is, en waar de tijd is om te gamen zonder meer. Heerlijk verwend dus in dat huis waar alles voor ons klaarstaat en waar de regels ongebonden zijn.

FORTNITE is de game van het moment. Naast DRIFT is dit het meest gespeelde spel in huis op dit huidige ogenblik. Het spel welke ervoor zal zorgen dat er maar weinig buitenspeelmomenten zullen volgen, vermoed ik.

 

Heerlijk thuis na een lange periode van school is niet zo leuk. Heel af en toe wou ik als alleenstaande vader dat er es wat minder vakanties zouden zijn. . Thuis zijn weinig of geen zorgen of bekommernissen ofte andere narigheden, das waar. Er is geen sleur. Lekker lang slapen elke dag en gewoon afwachten wat diezelfde dag ons brengt. Gewoon, simpel het huis constant opkuisen,  dat heerlijke nest waar het volop genieten is, en waar ze de tijd gegund  is om te gamen zonder meer. 

FORTNITE is helaas een vreselijke game die veel vergt, tijd,  geld en energie. Het meest fanatiek gespeelde spel in huis op dit huidige ogenblik. Het spel welke ervoor zorgt dat er maar weinig buitenspeelmomenten meer zijn.