Gamertag / MaNeDo 2006

Het heeft natuurlijk wel iets magisch mijn Zoon Marco zijn eigen You Tube kanaal

Het haar nog even checken, wenkbrauwen even gladstrijken en de wereld laten weten dat je live gaat. De camera loopt, de games draaien.

Flink pittige shit reeds van die gastjes, en natuurlijk is het nog maar basic met een aantal van 100 subscribers, maar wie zal het zeggen wat volgt!

MaNeDo2006 -Gamertag

Click for the official Family You Tube page

De dingetjes nog te leren.

Hij is nu bijna klaar om steeds meer live te gaan! Nu zijn er nog wel wat non-cruciale puntjes waar hij rekening mee moet houden. Ondermeer het aansluiten bij een bepaald streamteam, nu doet ie het op zichzelf, die elkaar vaak helpen groter te worden. Als de ene stopt met streamen, wil diegene zijn of haar viewers nog wel eens doorverwijzen naar één van de streammaten. En stel nou dat zijn kanaal straks 100 viewers krijgt, dan is het mogelijk dat het een fam.team zal worden die als mods moeten optreden om de chat een beetje in de gaten te houden. Hij dient zich immers bezig te houden met gamen en ouwehoeren met zijn kijkers.

Dont forget MaNeDo 2006,  show the gameplay.

Je haar nog even checken, wenkbrauwen even gladstrijken en de wereld laten weten dat je live gaat. De camera loopt, de games draaien. Om Livestream uit te zenden als beginnende pc gebruiker heb je natuurlijk heel wat apparatuur en software nodig. Dus maken we er een Fam.hobby van en zal ik je met praktische zaken, raad en daad zoveel mogelijk zien bij te staan.

Bezoek je het kanaal van MaNeDo 2006, vergeet dan niet te abonneren en te liken! Onderwijl gaan we met ART-aan de slag om ‘Play the Game’ te organiseren. Een weekend gamen in een zaal, met jong en oud.