De televisie en er is de computer. Deze laatste blijft het meest in trek. En, gelukkig maar. Nickelodeon dan is een geweldloze kinderzender en dat merkt men al gauw.


Er is de televisie welke ik eigenlijk al altijd heb willen bannen. En integendeel, vorige maand ging ik in op de digitale aanbieding van de provider. Meer aanbieding in het net maar helaas, niks geweldloos. Dus maar weer de stimulans voor de computer bewerkstelligen dan.

Donovan is er groot favoriet van. Spelletjes wat minder de laatste tijd. Werken, zo noemt ie dat, doet ie graag. De writer openen en tokkelen op de toetsen. Dan moet Marco stil zijn want hij is aan het werken. Even later staat dan weer op ene mijner blogs een wirwar aan lettertypes en symbolen.

Marco, die rommelt nog steeds graag wat aan. Onderwijl trots als een pauw zijnde, kijkend vanne, zie mij nou … even later dan mag Daddy de computer weer een grote schoonmaakbeurt geven.

Neha, dat is het leukste wezentje in dit huishouden hier. Klein als ze is staat ze uitgestrekt aan het gestoelte om een glimp op te kunnen vangen van de bewegende beelden. Zoekend, kijkend, naar een blik van goedkeuring, kijkend naar dat dingetje, die muis. Is er plotseling een muziek dan gaat ze huppelend gaan bewegen ook.


032