Bende van Nijvel

De Bende zal nooit worden ontmaskerd! Dit omdat hooggeplaatsten der Belgische staat mede in het complot zitten.

Dit ondertussen extreem rechts getint landje werd toen door een schokgolf geteisterd. Op zijn minst 28 mensen verloren het leven en er vielen meer dan 40 gewonden. Ze vermoorden, zomaar, zonder meer, zonder enige emotie lastige getuigen en onschuldige voorbijgangers – of dat nu mannen, vrouwen of kinderen waren. De extreem rechtse militante gangsters schoten zonder aarzeling hun eigen soortgenoten dood terwijl medestanders erop stonden te kijken..

De onderzoekers zullen de organiserende elite en daders van deze zorgvuldig geplande misdaden wellicht nooit vinden zonder op hoog niveau hun tanden te breken. Het zal voor eeuwig en altijd onduidelijk blijven wie De Bende organisatoren waren en wat het uiteindelijke doel was van deze bloedige acties. De theorie geld nog steeds dat het de bedoeling geweest was paniek onder de bevolking te zaaien door brutale overvallen te plegen om een staatsgreep in België te kunnen plegen. Dat dit enkel met de hulp van hooggeplaatsten zou gekund hebben staat vast. Sommigen van die hoog geëerde menskes hebben ondertussen het loodje gelegd en rusten in vree onder de zoden.

Enige tijd geleden werkten er slechts vier speurders aan dit onderzoek naar de 28 moorden. Nu is dat onderzoek weer in het daglicht gesteld nadat bij graafwerken in het kader van het dossier van de Bende in Elouges, een deelgemeente van Dour, een volledig skelet gevonden is. De laatste overval van de Bende van Nijvel werd gepleegd in november 1985. In een Delhaize-warenhuis in Aalst werden toen acht mensen vermoord. Bij de overval was een van de bendeleden dodelijk getroffen.

Heden ten dage gebruikt deze verborgen elite nog steeds tactieken om de Belgische staat te ontwrichten. De rijkswacht is toen gemilitariseerd. Volgende doelstellingen zijn het opjutten van het volk middels betogingen en tegen betogingen om hun zorgen te uiten betreffende het gemilitariseerde landje. en andere zxken die het volk nauw aan het hart liggen. Feit is dat er een extreem rechts luchtje lijkt aan te verbonden zijn. Dus laat ons stellen dat die Belgische staatsveiligheid wel wat meer weet dan men laat uitschijnen. Zelfs een terrorist kan zichzelf al niet eens meer opblazen heden ten dage zonder dat de staatsveiligheid hem voor zijn daad gepleegd is van zijn bed licht. Dit in acht nemende is het zeer verwonderlijk dat de slachtoffers niet meer gedurfde actie ondernemen om deze dossiers te openbaren.