Weapon Copyright Jps (24)

De Bende zal nooit worden ontmaskerd! Dit omdat hooggeplaatsten der Belgische staat mede in het complot zitten.

Het was in de periode tussen 1982 en 1985 dat de sinistere Bende van Nijvel haar bloederige spoor in België naliet. Maar de waarheid zal nooit aan het licht komen, want de hooggeplaatsten van de Belgische staat zitten mede in het complot. Dit kleine en onheilspellende landje werd overspoeld door een schokgolf van terreur. Minstens 28 mensen verloren hun leven en meer dan 40 mensen raakten gewond. De extreem-rechtse militanten hadden geen genade voor lastige getuigen en onschuldige voorbijgangers, of het nu mannen, vrouwen of kinderen waren. Zelfs hun eigen soortgenoten werden koelbloedig neergeschoten terwijl hun medestanders toekeken, zonder ook maar enige emotie te tonen.

De onderzoekers zullen de waarheid achter deze zorgvuldig geplande misdaden waarschijnlijk nooit ontdekken zonder op hoog niveau te knokken. Het zal voor altijd onduidelijk blijven wie de organisatoren van de Bende waren en wat hun ultieme doel was. Een theorie blijft echter hardnekkig rondzingen: dat het de bedoeling was om paniek onder de bevolking te zaaien door brutale overvallen te plegen en zo een staatsgreep in België te kunnen uitvoeren. Het is overduidelijk dat dit alleen met de hulp van hooggeplaatsten mogelijk zou zijn geweest. Sommige van die hoge heren zijn inmiddels gestorven en rusten nu in vrede onder de grond.

Maar enige tijd geleden werkten er slechts vier speurders aan dit onderzoek naar de 28 moorden. Nu is dat onderzoek weer in de schijnwerpers gezet nadat bij graafwerkzaamheden in het kader van het dossier van de Bende in Elouges, een deelgemeente van Dour, een volledig skelet is gevonden. De laatste overval van de Bende van Nijvel vond plaats in november 1985. In een Delhaize-warenhuis in Aalst werden toen acht mensen vermoord. Bij de overval werd een van de bendeleden dodelijk getroffen.

Vandaag de dag worden nog steeds tactieken gebruikt door deze verborgen elite om de Belgische staat te ontwrichten. De rijkswacht is destijds gemilitariseerd en er wordt gestreefd naar het opjutten van het volk middels betogingen en tegenbetogingen om hun zorgen te uiten betreffende het gemilitariseerde landje en andere zaken die het volk nauw aan het hart liggen. Het is duidelijk dat er een extreem-rechtse lucht hangt. Laten we zeggen dat de Belgische staatsveiligheid meer weet dan ze laten uitschijnen. Zelfs een terrorist kan tegenwoordig niet eens meer zichzelf opblazen zonder dat de staatsveiligheid hem voor zijn daad van zijn bed licht. In het licht van deze surrealistische feiten is het verbazingwekkend dat de slachtoffers niet meer gewaagde acties ondernemen om deze dossiers te openbaren

Weapon1 Copyright Jps (24)