ART-Photography

Chaos

Nokia Smartphone fotobewerkingen afgewerkt in Affinity. Gelaagde chaos ter rebellie jegens de vernietiging van de natuur. Een artistieke interpretatie. Kranen vermengen zich in een bedroefd verwerend landschap en lijken te overheersen. Tegelijk is er ergens een toeschouwer in het verhaal die lijkt te waken. Angry Mother Nature. Bekend van eerdere ontwerpen.

Schrijfsels

Hechting met de verkeerde

Over de hypocrisie van de mensen en hun beslissingsrecht over het leven van een ander omwille van hechtingsfactoren die men familiaal placht te noemen. Hechtingsstijlen worden inderdaad goedgekeurd door ons verleden. Een scherpe analyse en een minderwaardige terechtwijzing naar degenen die niet rechtstreeks in de ervaringswereld leven noch te maken hebben met dergelijke gebeurtenissen. Door resultaat gerichte haat te zaaien lukt het de beschuldigende partij meestal de partners uit elkaar te drijven.

Schrijfsels

Fundamenteel oneerlijk

Over onszelf voor de gek houden en anderen laten geloven wat we willen dat ze geloven. Ook over fundamentele oneerlijkheid waarvan ik meen dat het in elk van ons ingebakken zit en ons dagdagelijkse leven bepaalt. Maar vooral over het doen alsof en het presenteren van onszelf zoals we in werkelijkheid niet zijn.

Schrijfsels

KXR! What about it!

Ook al is het verschijnsel van rondhangende jongeren geen nieuw
gegeven, toch heeft het begrip hangjongere pas recentelijk zijn
ingang gevonden in het Oostrozebeke. Door jongeren die samen troepen te bestempelen als zijnde kwetsbare jongeren worden ze in hun contact met maatschappelijke instellingen vaak geconfronteerd met de controlerende en sanctionerende aspecten en genieten minder van de positieve aspecten. Het probleem is vaak dat de maatschappelijke instellingen te hoge drempels kennen waardoor hun noden en rechten niet of onvoldoende navolging krijgen.