Nehalania

Nehalania

Een voortdurend rondreizende opstapboot

Met zijn lengte van 12.50, en breedte van 2.75 meter doorkruist de historische platbodem Nehalania haast alle kanalen en rivieren, meren van Nederland, België, Frankrijk. Door de geringe ligging van 70 centimeters is het mogelijk op haast onmogelijke plaatsjes te komen.

De Nehalania is een boot die u een unieke ervaring biedt. We verzorgen lijndiensten over het water en u bepaalt de bestemming. Of het een korte reis is of een reis van iets langere duur. U bepaalt de eindbestemming. Onderweg bieden we u heerlijke producten aan van lokale handelaars zoals verse kruidenthee, honing van de imker en andere heerlijke versnaperingen. Bent u zelf handelaar en wilt u uw producten graag conceptueel gepresenteerd zien aarzel dan niet ons te contacteren.

Gelieve de Corona maatregelen te respecteren

window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ xfbml : true, version : 'v8.0' }); }; (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/nl_NL/sdk/xfbml.customerchat.js'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
De Nauwe Gein

Genotsmomenten

Mooie locaties bezoeken en cultuur uitdragen,  dat is de doelstelling.

We willen met de Nehalania lijndiensten aanbieden zodat u in deze moeilijke tijden even op adem kan komen. We beperken ons tot drie personen aan boord, de schipper stuurt onafhankelijk buiten en zal zoveel mogelijk contact met de opvarenden mijden. Mondkapjes zijn verplicht aan boord en aanweig.

Het varensleven

Geniet van de zonsondergangen en schippersverhalen en leer het leven op het water kennen. We heten u alvast graag welkom aan boord. Tijdens het varen zorgen we indien u dat wenst voor gepaste versnaperingen en andere heerlijkheden.

De locaties

De bestemming bepaalt u als betalende klant. Wij leveren de mogelijkheden om op verschillende locaties te komen over het water.

We organiseren zelf enkel dagtochten en lijndiensten. Tochten van langere duur zijn mogelijk maar dienen vooraf besproken en overeen te zijn gekomen.

Bepaal uw bestemming,
Vaar mee met de Nehalania!

.

Schipper

Jean Pascal

Maat

Donovan

Maat

Neha

Maat

Marco

Prijzen vanaf 5 Euro!

Vrijwilliger worden op de Nehalania?

We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers die gebeten zijn door de microbe van het varen. We nemen vrijwilligers aan onder voorwaarden en hanteren het wettelijk statuut. Aarzel niet om contact op te nemen met ons om uw kandidatuur te stellen.

 

CONTACT INFO

ART- vzw
HOOGSTRAAT 92
8780 OOSTROZEBEKE

BE0824164557