Nehalania

Een voortdurend rondreizende opstapboot

Met zijn lengte van 12.50, en breedte van 2.75 meter doorkruist de historische platbodem Nehalania haast alle kanalen en rivieren, meren van Nederland, België, Frankrijk. Door de geringe ligging van 70 centimeters is het mogelijk op haast onmogelijke plaatsjes te komen.

 

De Nehalania is een boot die u een unieke ervaring biedt. We verzorgen lijndiensten over het water en u bepaalt de bestemming. Of het een korte reis is of een reis van iets langere duur. U bepaalt de eindbestemming. Onderweg bieden we u heerlijke producten aan van lokale handelaars zoals verse kruidenthee, honing van de imker en andere heerlijke versnaperingen. Bent u zelf handelaar en wilt u uw producten graag conceptueel gepresenteerd zien aarzel dan niet ons te contacteren.

Gelieve de Corona maatregelen te respecteren!

window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ xfbml : true, version : 'v8.0' }); }; (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/nl_NL/sdk/xfbml.customerchat.js'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Genotsmomenten

Mooie locaties bezoeken en cultuur uitdragen,  dat is de doelstelling.

We bieden met de Nehalania lijndiensten aan zodat u in deze moeilijke tijden even op adem kan komen. We beperken ons tot drie personen aan boord, de schipper stuurt onafhankelijk buiten en zal zoveel mogelijk contact met de opvarenden mijden. Mondkapjes zijn verplicht aan boord en aanwezig.

Copyright Jean Pascal Salomez

Het varensleven

Geniet van de zonsondergangen en schippersverhalen en leer het leven op het water kennen. Ontdek de steden en de dorpen en het mooie landschap, We heten u alvast graag welkom aan boord. Tijdens het varen zorgen we indien u dat wenst voor gepaste versnaperingen en andere heerlijkheden.

De locaties

De bestemming bepaalt u als betalende klant. Wij leveren de mogelijkheden om op verschillende locaties te komen over het water.

We organiseren zelf enkel dagtochten en lijndiensten. Tochten van langere duur zijn mogelijk maar dienen vooraf besproken en overeen te zijn gekomen.

.

Schipper

Jean Pascal

Maat

Donovan

Maat

Neha

Maat

Marco

Contact Info

 ART-vzw

HOOGSTRAAT 92
8780 OOSTROZEBEKE

BE0824164557

ART / Nehalania – Opstapboot (jeanpascalsalomez.com) 

Een gedachte over “Nehalania

  1. Ik voer vandaag onverwacht mee op de Nehalania..
    Boeiend en interessant.
    Ik kon mooie foto’s maken en wil die wel delen.
    Vriendelijke groeten
    Johan Coppens

Reacties zijn gesloten.