Marco poseert … en is jarig

Hij is jarig vandaag die Marco. Hij mocht vandaag wat meer dan anders en dat heb ik geweten. Hij slaapt nu. Hij is tevreden.

Hij is nog jong. Hij is pas twee jaar en binnen enkele weken is ook ons Neha jarig. Dan komt er een feestje. Ballonnen en de hele bijhorende reutemeteut.

Hij ziet er ook weer niet uit. Ze waren met zin drie buiten aan het rossen geweest in de natte sneeuw. Ze maken er soms een zootje van met zijn drie. Gelukkig komt vanaf volgende week weer de kuisvrouw twee keer per week. Ze was een tijdje niet geweest en ik verzeker het je dat het heel erg lastig was. Op de koop toe begaf mijn droogmachine het.

Alleenstaande vader … man, man, man, had ik dat ooit eerder geweten. Ik hou heel erg veel van mijn kinderen. Mogelijk wat teveel. Dat is dan ook de reden dat ik het hazepad niet kan kiezen. Maar soms, zoals de voorbije dagen waande ik me in de hel.